Transmetimi Live

Loading…

Nga këshilltari komunal për bujqësi dhe zhvillim rural është organizuar trajnim...

Sot, në fermën e lopëve qumështore te fermeri Behram Jonuzi në fshatin Rapçë, është mbajtur trajnimi me temë: Sëmundjet e gjirit të lopët qumështore...

AKTUALITET

Nga këshilltari komunal për bujqësi dhe zhvillim rural është organizuar trajnim...

Sot, në fermën e lopëve qumështore te fermeri Behram Jonuzi në fshatin Rapçë, është mbajtur trajnimi me temë: Sëmundjet e gjirit të lopët qumështore...

ISLAME

video

Ambasadorja turke Kıvilcim Kiliç vizitoi Opojën. (Video)

Ambasadorja turke Kıvilcim Kiliç vizitoi Opojën me rastin e iftarit të shtruar nga Fondacionit Diyanet i Turqisë në oborrin e xhamis “Muderris Rexhep Ismaili”...

MË TË LEXUARAT E JAVËS

video

Aktivitetet për nder të ditës së çlirimit të komunës. (Video)

Përfunduan organizimet për nder të Ditës së Çlirimit të Komunës sonë Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport vazhdoi me organizimet për nder të Ditës së...
video

Dita e Çlirimit të Komunës së Dragashit (Foto, Video)

Në kuadër të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit të Komunës, Komuna e Dragashit organizoi akademi solemne në sallën e kuvendit komuan, ku u lavdrua...

Vrapimi i kuajve në Opojë për festën e Fitër Bajramit. 16.06.2018 ( Video, Foto...

Më datë 16.06.2018, e shtunë, në Mejdan tek Shtalla, u mbajtë Gara tradicionale e Vrapimit të Kuajve, e cila ishte me të vërtetë interesante...

PËRDITSHMËRI

Jemi duke punuar për të sjell shum të reja në një vend. Se shpejti aktiv…