Në konventen e gjashtë të rinis demokratike të organizuat nga PDK mbajtur në Prishtin, ku moren pjes shumë delegat nga e gjithë Kosova u zgjodhen antaret e këshillit drejtus që do përfaqsojn qytetet e tyre në RDK.
Dragashin do të perfaqsojm dy antar për RDK:

Rijad Haliti i cili aktualisht është edhe Kryetar i këshillit të studentave në Fakultetin Ekonomik të universitetin publik “Ukshin Hoti” në Prizren, dhe
Ferdi Bojaxhiu Student në Fakaultetin e Juridik “Ukshin Hoti” në Prizren./©TVOPOJA

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here