Sot në Kosovë, mot me diell dhe ngrohtë

Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës sot mbi vendin tonë do të mbajë mot me diell dhe vranësira të shpërndara. Temperaturat minimale do të lëvizin ndërmjet...

Shkencëtarët “ndryshojnë” pemën e jetës

Pema e evolucionit sipas Çarls Darvinit është përdorur për dekada me radhë si një metaforë për biologët dhe mësuesit e biologjisë, për të treguar...

Natyra dhe domethënia e misterit në përgjithësi

Kush e vështron vetëm pakëz më me vëmendje dhe më gjerësisht vetveten dhe botën rreth vetes, lehtë vëren se e tërë gjithësia është e...

KULLOSAT DHE FAKTORËT TË CILËT NDIKOJNË NË CILËSINË E KULLOSËS

Kosova ka sipërfaqe të konsiderueshme me kullosa. Sipërfaqe me livadhe dhe kullosa janë: 261,388 ha, ose 44.65% të sipërfaqeve të tërësishme. Nga këto...

Mustafa: Brezovica nuk është përcaktuar si projekt strategjik

Pozita e Kosovës në aspektin ekonomik nuk është e mirë por edhe nuk i është dhënë pozitë meritore këtij aspekti, ndërkohë që nevojitet që...

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Agjencia për Ndihmë Juridike Falas edhe në Komunën e Dragash-it.

INFORMATË Agjencia për Ndihmë Juridike Falas, me mbështetje të Bashkëpunimit Gjerman për Zhvillim, është në fazën e implementimit të Projektit në nëpërmjetë zyreve mobile, për...

Rinia Demokratike e Kosovës aksioni simbolik për heqjen e vizave.

Rinia Demokratike e Kosovës, me një aksion simbolik, ka kërkuar që vendimi për heqjen e vizave të hyjë në fuqi sa më shpejtë. Aksioni...

Kush ia ka marrë zemrën Ymerli Krasniqit?

“Të don ky djali, a je gati, une jam gati” janë fjalët përmes së cilave Ymerli Krasniqi përmes këngës i drejtohet vajzës pa të...

POSTIMET E FUNDIT

Filloi shitja e zogjve për mish nga “Eko Sharri”

Eko Sharri është ferma e cila gjdo vit po na ofron mish kualitativ të zogjve, mish të fresket dhe të shëndosh, ferma e cila...

Agjencia për Ndihmë Juridike Falas edhe në Komunën e Dragash-it.

INFORMATË Agjencia për Ndihmë Juridike Falas, me mbështetje të Bashkëpunimit Gjerman për Zhvillim, është në fazën e implementimit të Projektit në nëpërmjetë zyreve mobile, për...

Rinia Demokratike e Kosovës aksioni simbolik për heqjen e vizave.

Rinia Demokratike e Kosovës, me një aksion simbolik, ka kërkuar që vendimi për heqjen e vizave të hyjë në fuqi sa më shpejtë. Aksioni...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!