MË TË LEXUARAT E JAVËS

Kadri Veseli: Rinia e Sharrit i takon Dekadës së Re

Të rinjtë e të gjitha strukturave lokale të Rinisë Demokratike në Sharr, ishin mikpritës të Kryetarit Kadri Veseli, me ç’rast zhvilluan edhe Kuvendin zgjedhor...
video

Aktivitetet për nder të ditës së çlirimit të komunës. (Video)

Përfunduan organizimet për nder të Ditës së Çlirimit të Komunës sonë Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport vazhdoi me organizimet për nder të Ditës së...
video

Përfundon viti shkollor 2017/18 (Video)

Përfundon viti shkollor 2017/18, sot në komunen e Dragashit ashtu si edhe në nivel shtetror ka përfunduar viti shkollor meq rast në shkolla është...

POSTIMET E FUNDIT

video

“Sofra e Ymer Prizrenit” drejtpërdrejtë në TV OPOJA (Promo)

Klubit Letrar “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me fshatin Zgatar, organizon Manifestimin letrar-kulturor “Sofra e Ymer Prizrenit” Manifestimi ka një traditë prej 14 edicionesh dhe organizohet...

Besiana Piraj është zgjedhur si kryetare e rinisë demokratike dega në Sharr.

Në komunën e Dragashit për vizitë ishte kryetari i Partisë demokratike të kosovës zotëri Kadri Veseli ku në këtë takim me rininë demokratike u...

Kadri Veseli: Rinia e Sharrit i takon Dekadës së Re

Të rinjtë e të gjitha strukturave lokale të Rinisë Demokratike në Sharr, ishin mikpritës të Kryetarit Kadri Veseli, me ç’rast zhvilluan edhe Kuvendin zgjedhor...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!