video

Festimi i ditës së shkollës Sezai Surroi (Foto, Video)

Sot në Bellobrad është festuar dita e shkollës Sezai Surroi , në një program ku ishin të pranishëm zyrtar nga komuna e Dragashit, musafir...

Përfundoi Manifestimi Tradicional “Festivali Rinor 2018”

Drejtoria e Kulturës, Rinisë e Sportit në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë Komunale për Arsim organizoi manifestimin tradicional "Festivali Rinor 2018", të gjashtëmbëdhjetin me...

Xhamia më e madhe në rajon, e cila ndodhet në Fshatin...

Bresana është një nga fshatrat më të lashta të trevës së Opojës në komunën e Dragashit, me një traditë po ashtu të lashtë të...
video

Aty ku dy shpirtra luftojnë për një trofe, gara e madhe...

Vrapimi i kuajve është një traditë që po vazhdon në komunën e Dragashit, më saktësisht në trevën e Opojës. Edhe pse kjo garë nuk...

“Tradita” po vazhdon. Duaja e Hatmes (Foto),(Video)

"Tradita" po vazhdon vit pas viti e hoxhë pas hoxhe, xhamia Mehmed KukliBeu në Bresanë gjithmonë është njohur si një vatër e mësim-leximit të...

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Nënëshkruhet memorandum bashkëpunimi për trajtimin e qenëve endacak.

Sot është nënëshkruar memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Fondacionot Stray CoCo, JCI- Prizren, Pro Vet dhe Komunës së Dragashit Fondacioni Stray CoCo mbulon koston e trajtimit...

KDI hap konkurs pune për Koordinator Terreni për Komunën e Dragashit

Në kuadër të projektit për rritjen e llogaridhënies të institucioneve të qeverisjes lokale në Kosovë, Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) kërkon të punësojë pesë...

FTESË PËR SESIONE INFORMUESË

Organizata joqeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) është duke zbatuar projektin “Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes...

POSTIMET E FUNDIT

Nënëshkruhet memorandum bashkëpunimi për trajtimin e qenëve endacak.

Sot është nënëshkruar memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Fondacionot Stray CoCo, JCI- Prizren, Pro Vet dhe Komunës së Dragashit Fondacioni Stray CoCo mbulon koston e trajtimit...

KDI hap konkurs pune për Koordinator Terreni për Komunën e Dragashit

Në kuadër të projektit për rritjen e llogaridhënies të institucioneve të qeverisjes lokale në Kosovë, Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) kërkon të punësojë pesë...

FTESË PËR SESIONE INFORMUESË

Organizata joqeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) është duke zbatuar projektin “Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!