Nënkryetari Sherif Aga dhe stafi i tij morën pjesë në një...

Nënkryetari Sherif Aga dhe stafi i tij morën pjesë në një seminar tre ditor për ngritjen e kapaciteteve "Zhvillimi i zinxhirit të vlerës në...

Arrihet marrëveshja për bashkëfinancimin e projektit ” Renovimi i aneksit dhe...

Në kuadër të grantit të përformancës për komunat, kryetari i komunës Shaban Shabani nënshkroi marrëveshjen e mirëkuptimit për bashkëfinancim ndërmjet Ministrisë së Administrimit të...

Promovimi i botimit të librit “Pishtari i Njerëzimit” nga Kushtrim Reshiti

Klubi "Mesazhi i jetës" dhe Shtëpia Botuese "Thesari" në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Islame, organizuan aktivitetin e promovimit të librit më të ri...
video

Promovimi i shkollave pa dhunë.

Komuna e Dragashit është njëra ndër tri komunat që I përfshiu projekti “promovimi i shkollave pa dhunë”, projekt ky i organizuar nga organizata jo...

Përfundoi Manifestimi Tradicional “Festivali Rinor 2018”

Drejtoria e Kulturës, Rinisë e Sportit në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë Komunale për Arsim organizoi manifestimin tradicional "Festivali Rinor 2018", të gjashtëmbëdhjetin me...

Ambasadorja e BE-së Natalia Apostolova vizitojë sotë komunen e Dragashit

Kryetari i komunës Shaban Shabani i shoqëruar nga delegatët e të gjitha subjekteve politike të përfaqësuara në Kuvendin e Komunës pritën sot në një...

Kadri Veseli rikthen flamurin e Kosovës në Gorë, aty ku valonte...

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka rikthyer simbolet e Kosovës dhe autoritetin e shtetit kosovar në rajonin e Gorës pas punës disa...

Sot u mbajtë trajnimi me temë kultivimi i bletëve

Sot, në lokalët e komunës u mbajtë trajnimi me temë: Kultivimi i bletëve -Sëmundjet e bletëve dhe trajtimi i tyre, organizuar nga Qendra informative...
video

Reportazh: KF OPOJA 3-0 RATKOCI

KF Opoja ka arritur një fitore bindëse si vendas në ndeshjen kundër Ratkocit me rezultat 3 me 0, një ndeshje e fortë me shumë...

Xhamia më e madhe në rajon, e cila ndodhet në Fshatin...

Bresana është një nga fshatrat më të lashta të trevës së Opojës në komunën e Dragashit, me një traditë po ashtu të lashtë të...

MË TË LEXUARAT E JAVËS

video

Klubi i Prizrenit në futsal siguron kualifikimin në Super Ligë

Klubi i Prizrenit në futsal mbrëm festoi futjen në superligë, superligën Prizreni e kishte siguruar më herët, e festa ishte e planifikuar që të...

Program për nder të Ramazanit në xhamin “Mehmet Kuklibeu” në Bresanë (Foto)

Në xhamin Mehmet Kuklibeu në Bresanë pas namazit të Ikindis u mbajtë program për nder të Ramazanit nga nxënesit e mejtepit në ketë xhami,...
video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Liqeni i Breznës (Foto, Video)

Liqenjët relikt janë mbetje të deteve ose liqeneve të dikurshme. Në grupin e liqenjëve relikt bënë pjesë Liqeni i Breznës si i vetmi në...

POSTIMET E FUNDIT

video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Gjermani i Zgatarit (Foto, Video)

NE RRAFSHNALTEN E TREVES SË OPOJËS NË MALËSIN E PRIZRENIT TEK "MALI I GJERMONIT" (Nikolo Pikolominit) A e dini se terrorristi katolik Pjetër Bogdani (Maqedonci)...
video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Liqeni i Breznës (Foto, Video)

Liqenjët relikt janë mbetje të deteve ose liqeneve të dikurshme. Në grupin e liqenjëve relikt bënë pjesë Liqeni i Breznës si i vetmi në...

Program për nder të Ramazanit në xhamin “Mehmet Kuklibeu” në Bresanë (Foto)

Në xhamin Mehmet Kuklibeu në Bresanë pas namazit të Ikindis u mbajtë program për nder të Ramazanit nga nxënesit e mejtepit në ketë xhami,...