Përfundoi Manifestimi Tradicional “Festivali Rinor 2018”

Drejtoria e Kulturës, Rinisë e Sportit në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë Komunale për Arsim organizoi manifestimin tradicional "Festivali Rinor 2018", të gjashtëmbëdhjetin me...

Ambasadorja e BE-së Natalia Apostolova vizitojë sotë komunen e Dragashit

Kryetari i komunës Shaban Shabani i shoqëruar nga delegatët e të gjitha subjekteve politike të përfaqësuara në Kuvendin e Komunës pritën sot në një...

Kadri Veseli rikthen flamurin e Kosovës në Gorë, aty ku valonte...

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka rikthyer simbolet e Kosovës dhe autoritetin e shtetit kosovar në rajonin e Gorës pas punës disa...

Përfundoi festivali Hasi Jehon 2018. ( Video )

Edhe këtë vit, me 3,4 dhe 5 maj, në Gjonaj të Hasit, është mbajtur festivali “Hasi jehon”. Aty kan mar pjes dymbëdhjet Grupe që...

Xhamia më e madhe në rajon, e cila ndodhet në Fshatin...

Bresana është një nga fshatrat më të lashta të trevës së Opojës në komunën e Dragashit, me një traditë po ashtu të lashtë të...

Në Dragash përkujtohen dëshmorët e kombit.

E organizuar nga OVL e UÇK-së e mbështetur nga komuna e Dragashit është organizuar dita e Dëshmorëve të Kombit, ku është mbajtur Akademia solemne...

Një numër i madh i të interesuarve për policë!

Numër i madh i qytetarëve janë të interesuar që të bëhen pjesë e Policisë së Kosovës, pas hapjes së konkursit për pranimin e policëve...

Drejtori i arsimit të Kukësit z. Skënder Ahmeti në vizitë zyrtare...

Sot në Dragash po qëndron drejtori i arsimit të Kukësit si dhe disa drejtorë të shkollave të tjera. Në këtë vizitë të tyre tek...

Pranverë e begatshme për fermerët e Komunës së Dragashit!

Pranverë e begatshme për fermerët e Komunës së Dragashit! Bujqësia, ndër sektorët kyq për Komunën e Dragashit, mbështetet fuqishëm nga Projekti InTerDev 2, i financuar...

FJALA kujton masakrën e Mejës së Gjakovës

Janë bërë 19 vite nga masakra e Mejës së Gjakovës, masakër kjo e cila brenda pak orëve la të masakruar 376 veta. Kjo masakër...

MË TË LEXUARAT E JAVËS

video

Klubi i Prizrenit në futsal siguron kualifikimin në Super Ligë

Klubi i Prizrenit në futsal mbrëm festoi futjen në superligë, superligën Prizreni e kishte siguruar më herët, e festa ishte e planifikuar që të...

Program për nder të Ramazanit në xhamin “Mehmet Kuklibeu” në Bresanë (Foto)

Në xhamin Mehmet Kuklibeu në Bresanë pas namazit të Ikindis u mbajtë program për nder të Ramazanit nga nxënesit e mejtepit në ketë xhami,...
video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Liqeni i Breznës (Foto, Video)

Liqenjët relikt janë mbetje të deteve ose liqeneve të dikurshme. Në grupin e liqenjëve relikt bënë pjesë Liqeni i Breznës si i vetmi në...

POSTIMET E FUNDIT

video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Gjermani i Zgatarit (Foto, Video)

NE RRAFSHNALTEN E TREVES SË OPOJËS NË MALËSIN E PRIZRENIT TEK "MALI I GJERMONIT" (Nikolo Pikolominit) A e dini se terrorristi katolik Pjetër Bogdani (Maqedonci)...
video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Liqeni i Breznës (Foto, Video)

Liqenjët relikt janë mbetje të deteve ose liqeneve të dikurshme. Në grupin e liqenjëve relikt bënë pjesë Liqeni i Breznës si i vetmi në...

Program për nder të Ramazanit në xhamin “Mehmet Kuklibeu” në Bresanë (Foto)

Në xhamin Mehmet Kuklibeu në Bresanë pas namazit të Ikindis u mbajtë program për nder të Ramazanit nga nxënesit e mejtepit në ketë xhami,...