Rijad Haliti do të perfaqsoj regjionin e Prizrenit

Sot janë mbajtur zgjedhjet e rradhes në zyret e partis demokratike të kosoves (PDK) në kuader të RDK. Në kuader të keti procesi, Dragashin e...

Komuna e Dragashit perfaqsohet me dy anëtar në RDK. (Foto)

Në konventen e gjashtë të rinis demokratike të organizuat nga PDK mbajtur në Prishtin, ku moren pjes shumë delegat nga e gjithë Kosova u...

Parandalimi i migrimit të të rinjëve në Komunën e Dragashit

Qendra Rinore “Avoko” në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, në Komunën e Dragashit, organizoi diskutimet me të rinjtë e Komunës së...

Kërkesë urgjente ndajë korporatës energjetike të Kosovës nga Banorët e fshatit...

Në vëndin më të frekuentuar nga njerzit e sidomos nga fëmijët është denoncuar nga Banorët e fshatit Bresanë për Trafen e Korporatës energjetike e...

MËRGATA SHQIPTARE NË TURQI VLERËSON GAZETARIN DEMIR RESHITI

Gazetari i mirënjohur opojan, Demir Reshiti i cili aktualisht punon në RTK-radio, falë angazhimit dhe përvojës së tij, ka arritur që të krijojë një...

Komuna e Dragashit është renditur e dyta nga të gjitha komunat...

Në ambientet e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, është bërë publikimi i raportit të performancës dhe ndarja e shpërblimeve për komunat e Republikës...

Filluan hartimet e Planit Zhvillimor të Arsimit për Komunën e Dragashit...

Drejtoria e Arsimit dhe konsulentët e Kosovo Education and Employment Network-KEEN filluan hartimin e Planit Zhvillimor të Arsimit për Komunën e Dragashit 2019-2023. Plani Zhvillimor...

Ndryshon lokacioni i zyrës së gjendjës civile në Komunën e Dragashit....

Të nderuar qytetarë/e të Komunës së Dragashit Ju njoftojmë se nga sot, e Henë me datë 02.07.2018 Shërbimi i Gjendjes Civile i Komunës së Dragashit...
video

Ambasadori Delawie vizitoi kompaninë Hit-Flores në Dragash. (Foto, Video)

Ambasadori i Shteteve te Bashkuara te Amerikes z. Greg Delawie bashk me stafin e tij si dhe me stafin e organizates USAID gjate dites...

Në Dragash në fshatin turistik Brod po zhvillohen aktivitete kundër dhunës...

Me përkrahjen e kryetarit të komunës Shaban Shabani, drejtoria e arsimit dhe organizata UN Women i implementuar nga mekanizmi kordinues kundër dhunës në Dragash...

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Agjencia për Ndihmë Juridike Falas edhe në Komunën e Dragash-it.

INFORMATË Agjencia për Ndihmë Juridike Falas, me mbështetje të Bashkëpunimit Gjerman për Zhvillim, është në fazën e implementimit të Projektit në nëpërmjetë zyreve mobile, për...

Rinia Demokratike e Kosovës aksioni simbolik për heqjen e vizave.

Rinia Demokratike e Kosovës, me një aksion simbolik, ka kërkuar që vendimi për heqjen e vizave të hyjë në fuqi sa më shpejtë. Aksioni...

Kush ia ka marrë zemrën Ymerli Krasniqit?

“Të don ky djali, a je gati, une jam gati” janë fjalët përmes së cilave Ymerli Krasniqi përmes këngës i drejtohet vajzës pa të...

POSTIMET E FUNDIT

Filloi shitja e zogjve për mish nga “Eko Sharri”

Eko Sharri është ferma e cila gjdo vit po na ofron mish kualitativ të zogjve, mish të fresket dhe të shëndosh, ferma e cila...

Agjencia për Ndihmë Juridike Falas edhe në Komunën e Dragash-it.

INFORMATË Agjencia për Ndihmë Juridike Falas, me mbështetje të Bashkëpunimit Gjerman për Zhvillim, është në fazën e implementimit të Projektit në nëpërmjetë zyreve mobile, për...

Rinia Demokratike e Kosovës aksioni simbolik për heqjen e vizave.

Rinia Demokratike e Kosovës, me një aksion simbolik, ka kërkuar që vendimi për heqjen e vizave të hyjë në fuqi sa më shpejtë. Aksioni...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!