Ballina Autorët Postime nga TV OPOJA

TV OPOJA

20 POSTIME 0 KOMENTET

Filloi shitja e zogjve për mish nga “Eko Sharri”

Eko Sharri është ferma e cila gjdo vit po na ofron mish kualitativ të zogjve, mish të fresket dhe të shëndosh, ferma e cila...
video

“Sofra e Ymer Prizrenit” drejtpërdrejtë në TV OPOJA (Promo)

Klubit Letrar “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me fshatin Zgatar, organizon Manifestimin letrar-kulturor “Sofra e Ymer Prizrenit” Manifestimi ka një traditë prej 14 edicionesh dhe organizohet...
video

Përfundon viti shkollor 2017/18 (Video)

Përfundon viti shkollor 2017/18, sot në komunen e Dragashit ashtu si edhe në nivel shtetror ka përfunduar viti shkollor meq rast në shkolla është...
video

Aktivitetet për nder të ditës së çlirimit të komunës. (Video)

Përfunduan organizimet për nder të Ditës së Çlirimit të Komunës sonë Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport vazhdoi me organizimet për nder të Ditës së...
video

Dita e Çlirimit të Komunës së Dragashit (Foto, Video)

Në kuadër të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit të Komunës, Komuna e Dragashit organizoi akademi solemne në sallën e kuvendit komuan, ku u lavdrua...
video

Ambasadorja turke Kıvilcim Kiliç vizitoi Opojën. (Video)

Ambasadorja turke Kıvilcim Kiliç vizitoi Opojën me rastin e iftarit të shtruar nga Fondacionit Diyanet i Turqisë në oborrin e xhamis “Muderris Rexhep Ismaili”...

Nga sot organizohet falja e “Namazit të Natës” në Bresanë (Njoftim)

Njoftimi nga imami Xhevat ef. Fetahi: Me  emrin  e  All-llahut,  Mëshiruesit,  Mëshirëbërësit Es-Selamu alejkum we Rahmetull-llahi we berekatuhu (Paqja dhe shpetimi i All-llahut qoftë mbi ju) Në mbështetje...
video

Në fshatin Rrenc u zbulua pllaka përkujtimore si dhe sheshi Abdurrahman...

Në hyrje të fshatit Rrenc u zbulua pllaka përkujtimore si dhe sheshi Abdurrahman Gerdellaj. Në një ceremoni ku ishin të pranishëm pjestar nga shoqata e...

Inaugurohët rruga që lidh Dragashin me Shqipërinë

Është inauguruar rruga Krushevë-Shishtavec që lidh Kosovën dhe Shqipërinë, e financuar nga Bashkimi Evropian. Investimi është pjesë e Programit për Bashkëpunim Ndërkufitar të IPA-s dhe...
video

Pasurit e Opojës. Ku!? N’Opojë – Gjermani i Zgatarit (Foto, Video)

NE RRAFSHNALTEN E TREVES SË OPOJËS NË MALËSIN E PRIZRENIT TEK "MALI I GJERMONIT" (Nikolo Pikolominit) A e dini se terrorristi katolik Pjetër Bogdani (Maqedonci)...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!